8.10.12

NOTICIARI DE PUIG-AGUT

En el butlletí del passat mes de juny anunciàvem el casament de la Gloria i en Josep, veïns de Sant Martí Sescorts, al santuari de Puig-agut. Avui, ens plau publicar el testimoni gràfic de l’enllaç on familiars i amics s’apleguen a l’entorn del nou matrimoni. Des de la pabordia  moltes felicitats.


El Full Diocesà del passat 23 de setembre es fa ressò de la publicació del llibre “Viatge a la terra de Jesús” del qual són autors Àngela Volpini i Marcel Capellades. Són dos llibres en un que tenen en comú l’amor pel missatge de Jesús. “Passió d’amor” d’Àngela  Volpini, fa referència ha un viatge que ha durat 42 anys. “La ciutat de la pau” del P. Marcel, és un ressò del somni de Galilea i que encara està per realitzar. Ha esta publicat per Publicacions de l’Abadia de Montserrat. (núm. 218 de la col·lecció El gra de Blat)

 La foto de la portada ha estat cedida per l’amic Xavier Valls.

Recordem que el compte de la Pabordia és el 8000694386 de l’entitat Unim, on es poden fer els donatius pel manteniment de Puig-agut. També a la caixeta d’almoines del santuari i a qualsevol membre de la pabordia. Els donatius del fidels és l’únic mitja que fa possible la seva continuïtat.