16.6.12

UNIVERSITARIS D’ARREU DE CATALUNYA PARTICIPEN DE L’EUCARISTIA DOMINICAL A PUIG-AGUT

El ja passat diumenge 11 de març d’enguany, un dia assolellat gairebé ja primaveral, una colla de joves vinguts de diversos indrets de Catalunya (Barcelona, Sant Cugat del Vallès, Esplugues de Llobregat, Sabadell, Girona, Lleida, Santa Maria de Palautordera, Montferri, Mora d’Ebre, Vic, Manlleu, etc) visitaren Puig-agut.
A 2/4 de 3 tingué lloc  una  missa al santuari presidida pel mossèn Jaume Casamitjana,  delegat de joves del Bisbat de Vic. Van participar de l’eucaristia dominical 35 joves que formen part del SAFOR-Diagonal. Després de la missa es traslladaren tots al mas Madiroles  on  tingué lloc una calçotada en  un  ambient  distès i festiu. 
El SAFOR-Diagonal és una espai de trobada de catòlics a la Universitat. L’essència és  la celebració de l’eucaristia setmanal, en la que participen estudiants, professors i treballadors de nombroses realitats i moviments de l’església. La missa se celebra el dilluns, dimecres i dijous a ¼ de 3 a la capella de la facultat d’empresarials de la Universitat de Barcelona.
El SAFOR  també s’encarrega d’organitzar diverses activitats de caràcter formatiu, conferències, moments de pregària comunitària, recollida d’aliments per a persones necessitades, excursions, etc.  En definitiva és un lloc per fer amistat i compartir inquietuds amb catòlics de totes les universitats catalanes. 

Mònica Sala